Waarom steunen

Met uw steun maakt u optredens mogelijk voor mensen die door een ziekte of beperking niet meer zelf naar het theater kunnen. Zij verblijven vaak in tehuizen of het betreft ouderen die zich aangesloten hebben bij verenigingen dichtbij huis waar zij nog net heen kunnen. Deze ouderenorganisaties en tehuizen kunnen vaak niet het hele bedrag zelf financieren en u kunt daaraan bijdragen op diverse manieren.

Financiële bijdrage

Met een particuliere bijdrage draagt u bij aan alle hulp die Stichting Goud voor Oud kan bieden en wordt elke donatie goed besteed.

Met een bijdrage van uw vereniging of organisatie kunt u bijvoorbeeld een optreden in een verpleeghuis in uw omgeving mogelijk maken. Zo kunt u zelfs bepalen in welke zorginstelling wij een optreden mogelijk maken van het door u ingezamelde bedrag.

Als we eenmaal ergens zijn geweest, ziet men ons graag weer eens terug. Met uw structurele steun kunt u bijvoorbeeld jaarlijks een optreden in een verpleeghuis in uw omgeving mogelijk maken.

Acties

Met uw vereniging, school, buurtvereniging of organisatie kunt u voor Stichting Goud voor Oud in actie komen! Maak uw omgeving enthousiast en ga samen aan de slag! Denk aan inzamelacties, sponsortochten en vele andere mooie initiatieven.

Vrijwilligers

Behalve met een donatie kunt u ons ook helpen als u een aantal uurtjes per week tijd over heeft en u deze goed wilt besteden. Wij zijn bijna altijd op zoek naar vrijwilligers, voor diverse klusjes, hulp bij acties, digitale werkzaamheden en meer.

Rondvaarten

Wilt u bijdragen aan rondvaartboot De Waterengel? Aan de realisatie, het onderhoud, de havenaanpassingen of aan de tochten? Dat kan ook met gelden, bijdragen in materialen of hulp. Als vrijwillige matroos, gastvrouw of in het onderhoud van de boot of de haven. Meer informatie via www.dewaterengel.nl